New Smart Watch Men Women

Cel: +355 67 605 5465

Spread the love

View this post on Instagram

Orë dore smart Bangwei LIGE 2019 me rrip dore e papërshkueshme nga uji dhe unisex. Informacion rreth produktit: 1.Madhësia e produktit: 43x18x10mm 2.Materiali i rripit: TPU 3.Ngjyra: E Zezë 4.Distanca pa tel: 5m ~ 10m 5.Ekrani: LED 0,96 inç 6.Sistem operativ: Android 4.4 e lart, iOS 8.0 dhe më lart, me version Bluetooth 4.0 7.Kapaciteti i baterisë: ti 45mAh 8.Koha e karikimit: Rreth 1-1.5 orë 9.Punon për rreth 7 ditë, ose në standby për rreth 15 ditë pas çdo karikimi të plotë ——————————————————————— Funksionet që kryen: 1.Sinkronizimi i të dhënave Bluetooth me aplikacionin e telefonit 2.Ruajtja e të dhënave: Deri në 7 ditë 3.Gjuhët që suporton: Kinezisht, Anglisht, Spanjisht, Frëngjisht, Portugez, Hollandisht, Gjermanisht, Rusisht ——————————————————————— Produkti përfshin: 1 * Byzylyk me ngjyre te zezë dhe te hollë 1 * Manuali i përdoruesi

A post shared by techiteasy.al (@techiteasy.al) on

Hello there! welcome to our shop! Quality first, providing the best service. Customers are our friends. Stylish design, brand new, high quality! Color: as shown Description:

  1. Open the manual

  2. There is a QR code on the manual.

  3. Scan QR code to download APP

  4. Link needs to open Bluetooth and GPS

0.9 inch OLED large screen, touch button Real-time static/dynamic heart rate monitoring Exercise and fitness: distance, pedometer, calories, fitness goal setting, fitness information sharing IP67 waterproof and dustproof: waterproof, dustproof, raining, washing hands, no need to disassemble Call/message reminder: Vibrate reminds you to call iOS and Android phones via Bluetooth connection Sleep monitoring: Track and analyze your sleep quality and the deep sleep time you experience from the moment you fall asleep. Sedentary vigilance

 

Time and alarm clock Find mobile phone anti-lost Remote camera: remotely control the phone camera and extend the self-timer distance to within 10 meters Bluetooth function

Battery level display specification: Item size: 43x18x10mm Belt size: 245x20x12.8mm Strap material: TPU Color: black, dark blue, purple, red, green hardware:

Display: 0.96″ LED Motor: Built-in vibration reminder function Heart rate: can monitor static, Battery capacity: 90mAh

Charging time: about 1-1.5 hours Standby: Work for about5- 7 days, Wireless distance: 5m~10m system:

Compatibility: Support for Android and iOS phones Operating system requirements: Android 4.4 and above, iOS 8.0 and above,


Spread the love
WhatsApp Kontakto